Beyoncé x Topshop s kolekcijo športnih oblačil Ivy Park
Utrip mesta · moda

Ivy Park je dolgo pričakovana kolekcija športnih oblačil Beyoncé in blagovne znamke Topshop. Vključuje prek 200 kosov opreme za široko paleto športov, z imenom pa se je priljubljena pevka, ki ji je pri kreiranju kolekcije pomagal Philip Green, alfa in omega znamke Topshop, poklonila svoji hčerki Blue Ivy in parku Parkwood, kjer je nekoč tekla z očetom. Ta je bil tudi navdih zanjo, saj je bil on tisti, ki jo je navdušil nad športom.

Podobno kot Rihanna se je tudi Beyoncé iz glasbenih vod podala v modne, le da se ni odločila za ulično kolekcijo, temveč za kolekcijo športnih oblačil Ivy Park. Beyoncé in Topshop sta sodelovanje napovedala že oktobra 2014, po dolgem čakanju pa sta na splet vendarle poslala prvi predstavitveni video.

Vsi kosi iz kolekcije bodo od 14. aprila 2016 na voljo v (spletni) trgovini Topshop pa tudi v trgovinah Selfridges, Net-a-Porter, Nordstrom, JD Sports in Zalando. Modna in udobna linija športnih oblačil je primerna za notranje in zunanje aktivnosti in izražajo pevkin stil in moč. Ali kot pravi sama: ”Ko delam in treniram, sem ves čas v športnih oblačilih, toda do zdaj nisem našla nobene znamke, ki bi mi bila pisana na kožo. Moj cilj z Ivy Park je brisati meje med športnimi znamkami, a istočasno podpirati in navdihovati ženske, ki razumejo, da je lepota več kot le fizična pojava. Prava lepota je zdravje našega uma, srca in teles. Ko se počutim telesno močno, sem močna tudi duševno. Zato sem hotela ustvariti znamko, ki bo enako počutje vzbudila tudi pri drugih ženskah.”

PREBERITE ŠE: Rihanna navdušila s kolekcijo oblačil in čevljev Fenty X Puma

Šport in gibanje sta od nekdaj sestavni del življenja Beyoncé, ki je ob predstavitvi nove znamke dejala: ”Oče me je zbujal ob jutrih, trkal na vrata moje sobe in mi govoril, da je čas za tek. Velikokrat sem hotela odnehati, a sem se priganjala naprej. To me je naučilo discipline.

Beyoncé predstavila svojo linijo oblačil Ivy ParkOdpri galerijo
Superge Native Apollo Moc XL Native Apollo Moc XL – superge te pomladi! Puloverji Movinun Movinun: slovenska etična, trajnostna in ročno izdelana oblačila Ročna ura Lunar Watch Lunar Watch – ročna ura iz kamna z Lune h&m Spletna trgovina H&M od danes tudi v Sloveniji · · ·