Je to najbolj odštekana počitniška destinacija?
Utrip mesta · destinacija

Saj so vas že kdaj vprašali, ali ste si že uredili svoje ‘gnezdo’ ali pa kako je kaj v vašem ‘gnezdu’, kajne? Seveda moramo gnezdo pisati v navednicah, saj dejansko sprašujejo po vašem domu. No, kaj pa če navednic ne bi bilo treba pisati in bi bivali v pravem gnezdu? Ste kdaj pomislili na to?

Če boste kdaj obiskali luksuzni safari Segera v Keniji, potem boste bržkone preizkusili tudi ‘gnezdenje’ nad krošnjami dreves. V regiji Laikipa, znani po safarijih in luksuznih kampih, stoji morda najbolj zanimiv koncept nastanitve v safarijih do zdaj: ‘gnezdo’ Nay Palad.

Po celodnevnem trekingu vas bodo malo pred sončnim zahodom povabili na vrh omenjenega objekta, kjer vam bodo postregli s šampanjcem ter izjemno večerjo. Lahko se sicer odločite bivati tudi v zaprtem prvem nadstropju, a če vreme dopušča, potem pojdite raje kar v ‘gnezdo’. Tam vas bodo v sladke sanje pospremili udobna postelja, koncert divjine ter jasno afriško nebo. V spodnjem prostoru je na voljo tudi kopalnica, Nay Palad pa je najprimernejše pribežališče za par.

V Nay Paladu boste lahko prenočili, če  boste v Segeri prenočili vsaj 5 noči. Nočitev stane 1.000 evrov.

Galerija slik: Nay Paladu

Je to najbolj odštekana počitniška destinacija?Odpri galerijo

johan-mouchet-265564 10 najelegantnejših mest na svetu 3. Julijske Alpe, Slovenija Lonely Planet: 10 najboljših regij za potovanje 2018, med njimi tudi slovenska 5. Nova Zelandija Lonely Planet: 10 najboljših držav za potovanje 2018 Famadihana 9 praznikov, ki so temačnejši od noči čarovnic · ·