BMW M8 Gran Coupe Competition
Utrip mesta · mobilno

Mnoge je razveselila novica, da je najbolj eleganten predstavnik BMW serije 8, Gran Coupe, naposled le dobil še svojo najbolj ‘navito’ različico M.

BMW serija 8 je doživela še svoje ultimativno dejanje, ko sta se svetu predstavila najnovejša BMW M8 Gran Coupe in BMW M8 Gran Coupe Competition. Motor ne predstavlja skrivnosti, saj smo ga že srečali pri ostalih aktualnih modelih M, gre pa seveda za 4,4-litrski V 8-valjnik.

Na voljo je 600 oziroma 625 konjskih moči, za pospeševanje od 0 do 100 km/h, pa potrebujemo zgolj 3,3 sekunde, v primeru modela Competition pa le 3,2 sekunde. Model, ki slovi po večji praktičnosti, je poleg elegance dobil še izredno moč, celoten paket pa je prava poslastica za navdušence nad avtomobili in ne le zgolj za tiste, ki tudi sicer prisegajo na znamko BMW.

Galerija: BMW M8 Gran Coupe Competition

BMW M8 Gran Coupe CompetitionOdpri galerijo
kurt-cobain-nirvana-mtv-unplugged-e3627468-cb34-46be-a8ce-39d305a356d7 To je presenetljiva playlista, ki jo Rolls Royce uporablja za nastavitev ozvočenja Salomé Yachts Atlantic Salomé Yachts Atlantic: dizajner Bugattijev pokazal svoj prvi gliser Prenovljeni G-Wagni Expedition Motors Ti obnovljeni Mercedesovi G-Wagni so najbolj kul terenci! E-kolo AMX STEP Capital Analog Motion AMX: dokaz, da lahko ima električno kolo “normalno” ceno · · ·