dims (1)
V zraku · tehnologija

Iščete zvočni sistem, ki bo vaš dom spremenil v pravi hišni kino? Kot odlična izbira se predstavlja Formation Suite, nova linija izdelkov podjetja Bowers & Wilkins.

Bowers & Wilkins je razkril linijo Formation Suite – ta je sestavljena iz petih zvočnih naprav, ki združujejo neprecenljivo udobje in izjemno kakovost zvoka.

Sistem brezžičnih zvočnikov Duo se tako kot proizvajalčevi izdelki serije 800 ponaša s srednjetonsko enoto Continuum Cone, ki pripomore k boljši transparentnosti in natančnosti. Zahvaljujoč zvočniku Wedge, boste svoj dom napolnili s stereofonskim zvokom, zapisanim 24-bitno pri vzorčenju s frekvenco 96 kHz.

Pri enaki ločljivosti lahko glasbo po zaslugi povezovalnika Audio prenesete na pasivne zvočnike in tako ustvarite večsobni zvočni sistem. SoundBar zvočnik Bar, sestavljen iz 9 gonilnih enot in osrednjega kanala, zagotavlja “potopitven” učinek prostorskega zvoka. Linijo zaključuje nizkotonec Bass, ki skupaj z drugimi napravami tvori zaokroženo celoto.

Formation Suite deluje neodvisno od omrežja Wi-Fi in tako vseskozi zagotavlja maksimalno učinkovitost zvoka. K hitri in enostavni uporabi sistema prispeva izboljšan uporabniški vmesnik, ki je združljiv z različnimi vrstami programske opreme (Spotify, Roon, Airplay in Bluetooth).

Galerija: Bowers & Wilkins Formation Suite

Formation DuoOdpri galerijo

Yesterday Vision: televizija, ki združuje preteklost in sedanjost Yesterday Vision: televizija, ki združuje preteklost in sedanjost shutterstock_379851964 5 načinov, kako se soočiti s partnerjem, ki je odvisen od videoigric shutterstock_764348524 Najlažje razvozljiva gesla na svetu, ki jih uporabljaš tudi ti! Father's Nursing Assistant: zdaj lahko tudi moški podoji otroka Father’s Nursing Assistant: zdaj lahko tudi moški podoji otroka in razbremeni mamico ·