1000-500-citymagazine-cover
V zraku · buzz buzz

Znameniti stavek “Winter is coming.” je tokrat treba vzeti dobesedno. In skupaj s snegom in mrazom nas za vogalom čakajo tudi prazniki. Če sovražite gnečo v nakupovalnih središčih, lahko darila naročite kar prek spleta. Za vas smo pripravili nekaj idej. V tem članku lahko najdete najboljša božična darila za ljubitelje serije Igra prestolov.

Je tudi vaš prijatelj, punca ali pa brat največji oboževalec serije Igra prestolov? Zagotovo gre vsem že malo na živce, ko ob vsaki snežinki ponavlja znameniti stavek “Winter is coming”. Da ga/jo malo razveselite, pa mu/ji lahko kupite domiselno božično darilo. Za vas smo pripravili nekaj idej, kaj lahko podarite navdušencem serije Igra prestolov.

Božična darila za ljubitelje serije Igra prestolov:

PREBERITE ŠE: Najboljša božična darila glede na astrološko znamenje

Predpražnik Hold the door – etsy.com (20 evrov)Odpri galerijo

matheus-ferrero-226756 Ženske s to krvno skupino so najuspešnejše – katera si TI? redheads-have-genetic-superpowers-research-has-found-1680x1120 Rdečelasci imajo supermoč v genih, pravi znanost rawpixel-com-340961 Najboljša božična darila glede na astrološko znamenje banksy Banksy z novim projektom opominja, da prazniki le niso za vse tako lepi · · · · · · ·