Torbice Buwood
Utrip mesta · moda · ženska moda

Bu Wood, novo ime modnega sveta, navdušuje s kakovostno izdelami ženskimi torbicami, katerih oblika spominja na lepotilne šatulje in torbice iz preteklosti. Z vintagom navdihnjena kolekcija torb in ženskih torbic je izdelana iz kvalitetnega usnja in lesa ter je na razpolago v mnogih oblikah in raznolikih barvah, ki so kot nalašč za modno sezono pomlad-poletje 2015.

Bu Wood pomlad-poletje 2015 je kolekcija sodobnih torbic, ki se jim je težko upreti. Vintage šarm, kvalitetno usnje, topel les, natančna izdelava, asociacija na damske šatulje iz preteklosti, nekonvencionalna okrogla oblika … vse to so torbice Bu Wood, ki prihajajo v treh različnih velikostih in najlepših barvah letošnje pomladi. Izbiramo lahko med rožnato, rumeno, sivo, rdečo, bež in celo leseno. Za izdelavo ene torbice Bu Wood je potrebnih kar 17 različnih mojstrov, ki v štirinajstih dneh iz kakovostnih materialov z veliko ljubezni ustvarijo ekskluzivno torbico, ki nas ponese v 60-ta in 50-ta prejšnjega stoletja.

PREBERITE ŠE: Moda pomlad / poletje 2015 – modne smernice letošnjega leta

Torbice Buwood Odpri galerijo

PicMonkey Collage Najbolj googlane in popularne modne zvezdnice tega trenutka Ikonične poročne obleke Ikonične poročne obleke slavnih nevest Nasveti za popolne poročne fotografije Sanjska poroka: Nasveti za popolne poročne fotografije cover-united-nude Re-Inventing Shoes – na novo izumljeni čevlji na Tednu oblikovanja v Milanu 2015 ·