Dr. Martens x Beavis and Butt-Head
Utrip mesta · moda

Britanska znamka obutve Dr. Martens je predstavila kolekcijo svojih znamenitih bulerjev s potiskom likov prav tako znamenite risanke za odrasle Beavis and Butt-Head, ki sta kraljevala v devetdesetih.

Dr. Martens je izdal kolekcijo bulerjev, ki jih krasita Beavis in Butt-Head, risani ikoni iz devetdesetih. Natisnjena bosta na tradicionalni model Pascal 8-Eye Boot, in sicer v črno-beli in črno-modri barvni kombinaciji. Kolekcijo so dopolnili z usnjenim nahrbtnikom in kratko majico. Bulerji so na voljo za 180 evrov, majica za 52 evrov in nahrbtnik za 195 evrov. Kolekcija je že na voljo.

PREBERITE ŠE: DM Lites – peresno lahki bulerji Dr. Martens

Pred časom je Dr. Martens v čast izida filma Ninja želve: Iz senc izdal posebno kolekcijo svojih slovitih bulerjev, ki so jih navdihnili originalni risani junaki iz osemdesetih.

Galerija – Dr. Martens x Beavis and Butt-Head:

Dr. Martens x Beavis and Butt-HeadOdpri galerijo
Vans for Opening Ceremony: vanske z bleščicami Vans for Opening Ceremony: ‘vanske’ z bleščicami sOliver_QS_LP_Start_4_Story-1 s.Oliver predstavlja kapsulno kolekcijo, ki jo je oblikoval DJ Robin Schulz 1202820 (1) Resnična čarovnica izumila barvo za lase, ki sama spreminja odtenke Adidas Acapulco Adidas Acapulco: da, tudi to so adidaske · ·