Calvin Klein - nova linija spodnjega perila za pomlad 2016
Utrip mesta · moda · ženska moda

Calvin Klein spet dviguje prah in kuka pod ženska krila! S Kendall Jenner, ki je drugo leto osrednja figura te modne znamke, ki ji tako kot klanu Kardashian-Jenner provokacije niso tuje, gre v kampanji za linijo spodnjega perila za pomlad 2016 daleč kot še nikoli. Kendall Jenner tako med drugim pozira s prerezano grenivko, ki je več kot očitno namigovanje na ženske genitalije.

Poleg zvezde resničnostnega šova Kendall Jenner je Calvin Klein za žgečkljivo kampanjo za novo linijo spodnjega perila za pomlad 2016 za pomoč poprosil tudi modelki Abbey Lee Kershaw in Klaro Kristin. Tako nadaljuje kampanje z oznakami #mycalvins.

PREBERITE ŠE: H&M Malibu Muse – poletna kolekcija za ženske 2016

Številni so fotografije, ki sta jih posnela Harley Weir in Tyrone Lebon, označila kar za erotične in ne le seksi. Ali je šel Calvin Klein tokrat predaleč, presodite sami. Vsekakor pa sta Calvin Klein in Kendall Jenner poskrbela, da je pomlad vroča kot poletje.

Calvin Klein - nova linija spodnjega perila za pomlad 2016Odpri galerijo
Trend: mavrične obrvi Lepotni trend 2016: mavrične obrvi so zadnja modna obsesija H&M Malibu Muse -  poletna kolekcija za ženske 2016 H&M Malibu Muse – poletna kolekcija za ženske 2016 H&M kolekcija kopalk poletje 2016 Forever Summer: H&M kolekcija kopalk poletje 2016 H20166_TR_Key_Model_Mar02-BTL_in-store_digital_only_RGBI adidas StellaSport 2016: nova kolekcija pomlad/poletje v barvah sedemdesetih · ·