Canon PowerShot G5 X
V zraku · tehnologija · gadgeti

Fotoaparati Canon so zakon in PowerShot G5 X to še enkrat več potrjuje. Klasičen videz, kompaktno telo in visokokakovostne komponente – vse to je novi fotoaparat Canon PowerShot G5 X, odlična izbira tako za profesionalne fotografe kot za amaterje.

Srce fotoaparata Canon PowerShot G5 X je en palec velik CMOS-senzor, ki premore ločljivost 20,2 milijona slikovnih pik in deluje skupaj s hitro zaslonko f/1,8–2,8, povečavo do 4,2-krat in inteligentnim stabilizatorjem slike, ki zagotavlja kakovostne fotografije v različnih razmerah.

PREBERITE ŠE: Camera Restricta: Nehajte delati enake posnetke kot vsi ostali

Prizore lahko ujamemo tudi z visokoločljivostnim OLED-iskalom ali pa večkotnim 3-inčnim LCD-zaslonom na dotik, nočno nebo lahko fotografiramo s funkcijo Star Mode, svoje najboljše posnetke pa lahko hitro in preprosto delimo na družbena omrežja prek vgrajene povezave Wi-Fi in NFC. In cena? 701 evro, fotoaparat pa bo na voljo v začetku novembra.

V galeriji si lahko ogledamo fotoaparat Canon PowerShot G5 X.

Canon PowerShot G5 XOdpri galerijo
Wove - pametna zapestnica Wove je prva pametna zapestnica z upogljivim zaslonom C-3PO in Stormtrooper Bluetooth zvočniki, ki jih je navdihnila filmska saga Vojna zvezd Ojačevalnik zvoka Tone Tone – ultralahek zložljiv ojačevalnik zvoka, ki ne izčrpava baterije mobilnega telefona Minimalistična podlaga "Tab" Tab – minimalistična podlaga za tehnološke pripomočke · ·