Ko moški pozirajo kot ženske
V zraku · buzz buzz

Kaj, če bi se moški na Instagramu obnašali enako trapasto kot ženske? To se je vprašala tudi skupina moških, ki je s tem namenom ustvarila Instagram profil Bros Being Basic in začela objavljati fotografije na katerih moški pozirajo kot dekleta. Gre za parodijo na ženske poze, žensko afnanje pred kamero po moško pa vas bo garantirano nasmejalo do solz.

Ženske in moški se pred objektivom obnašamo drugače. Z razlogom. Kar je morda sprejemljivo za ženske, ni nujno, da je tudi za moške. To so dokazali moški, ki na Instagramu pod profilom Bros Being Basic objavljajo fotografije, na katerih moški pozirajo kot ženske. Namreč, če je pri dekletih tovrstno afnanje nekaj običajnega, pri moški njihove klišejske poze izpadejo naravnost komično, če ne že bizarno.

PREBERITE ŠE: Poročne fotografije, ki ne smejo manjkati v nobenem poročnem albumu

V fototogaleriji si oglejte, kako bi izgledalo, če bi se moški na Instagramu obnašali enako trapasto kot ženske:

Če bi se moški na Instagramu obnašali enako trapasto kot ženske:

Ko moški poustvarjajo ženske poze...Odpri galerijo

ps. pa brez zamere dekleta, malce samoironije in smeha na lasten račun vsake toliko časa ne škode, kajne.

Papirnate brisače Kleenex Tega o Kleenex robčkih za obraz v embalaži gotovo niste vedeli! jaizer-capangpangan-1177664-unsplash Zaradi tega imajo superge All Star Converse ob strani dve luknjici … Barva Pantone 448 C je najgrša barva na svetu Pantone 448 C je najgrša barva na svetu! Najbolj osovraženi YouTube video posnetki YouTube: to so najbolj osovraženi videoposnetki na YouTubu ·