tim-stief-108306-unsplash
V zraku · odnosi

Kaj narediti, ko tvoja simpatija ne razume namigov, da ti je všeč? To zna biti precej neprijetno, še posebej, če sam nisi prepričan v njena čustva. Takrat si postavljen pred resno dilemo, ali nadaljevati z dvorjenjem ali morda rajši prenehati in si prihraniti morebitno bolečo zavrnitev. Vendar si preberi članek, preden obupaš. Če tvoja simpatija ne razume namigov, poskusi s temi petimi preverjenimi taktikami.

Če tvoja simpatija ne razume namigov, poskusi s temi petimi preverjenimi taktikami. Morda se ti obrestujejo.

Spogleduj se

Če ti je nekdo všeč, mu nameni zadostno količino očesnega stika. To izraža samozavest, hkrati pa je dovolj močan signal, ki sporoča naklonjenost in zanimanje. Spogledovanje, nasmeški, smeh in namenjanje pozornosti so vse taktike, ki preverjano delujejo.

Izogibaj se neprimernemu vedenju

Ni pomembno le, katere taktike ubereš, temveč tudi to, da se izogneš vedenju, ki lahko spodkoplje tvojo ljubezensko srečo. Med takšna vedenja spada neprestano gledanje na telefon, ki sogovorniku sporoča, da te ne zanima zares.

Vzemi si čas zanjo/zanj

Za simpatijo si vzemi čas in poskrbi, da ji nesporno jasno, da ji odmerjaš zajetno količino svojega prostega časa.

PREBERITE ŠE: Zakaj vedno nagnete glavo na desno, ko se poljubljate?

Uporabi nevsiljive dotike

Občasen dotik po roki ali dlani je dober način sporočanja, da ti je za to osebo mar in da ti je všeč. Vsekakor mora biti dotik nevsiljiv in si ga mora oseba želeti.

Vprašaj jo/ga

Če nič drugega ne pomaga in je tvoja simpatija še vedno popolnoma nevedna o tvoji naklonjenosti, jo lahko preprosto vprašaš, ali tvojih znakov ne prepozna. Izogni se igricam ter simpatiji neposredno povej, da ti je všeč. Morda boš presenečen, koliko pozitivnih pik ti lahko to pri tej osebi prinese.

Kaj pravi tvoje astrološko znamenje o tem, kakšna si na zmenkih? Kaj pravi tvoje astrološko znamenje o tem, kakšna si na zmenkih? priscilla-du-preez-234148-unsplash 4 subtilni znaki, da si želi partner s teboj otroke in je čas, da se o tem pogovorita Najhujša bolečina: znaki, da partner s teboj nima resnih namenov Najhujša bolečina: znaki, da partner s teboj nima resnih namenov d-1 ‘Gatsbying’ je zadnji trend v svetu zmenkov … in ni tako romantičen, kot je slišati · · · ·