Večnamenski kos pohištva, ki sliši na ime Cell.
Utrip mesta · dom

Batman ima svojo votlino, vi pa lahko imate Cell, hibridni kos pohištva, ki je mešanica knjižne omare, polic in udobnega sedeža. Čemu se ga je prijelo ime Cell, celica po naše, vam ni treba biti biolog, da ugotovite, kajti struktura več kot očitno posnema zgradbo celice. Gre za moderen, odbit, a hkrati zelo funkcionalen kos, ki bo vnesel drugačnost prav v vsak prostor.

Cell je nenavaden hibridni kos pohištva, ki združuje knjižno omaro, police in udoben stol, hkrati pa deluje kot svojevrstna umetniška inštalacija. Izdelal jo je maroški oblikovalec Hachim Houssaine Belfkih, ki je navdih zanj črpal iz celične strukture, točneje sten in praznin te mikroskopske enote.

PREBERITE ŠE: Jaime Hayon – športno navdahnjeno pohištvo

Udoben usnjen sedež, ki je nekakšen podaljšek omare, je namenjen počitku, sproščanju in bralnim uricam, nad njim pa najdemo LED svetilko in kljuko za obleke. In če imajo otroci imajo svoje gradove iz rjuh, imamo odrasli Cell.

Večnamenski kos pohištva, ki sliši na ime Cell.Odpri galerijo
SUNPlace - kuhinja/žar na povečevalno steklo SUNPlace – solarni žar, ki za peko namesto oglja uporablja sončne žarke Kolekcija Weaver za vse, ki radi pijejo čaj Weaver: Edinstvena kolekcija pripomočkov za pitje čaja, ki jih je navdihnila tradicija Šotor Tentsile Tentsile – šotor na drevesu za vse adrenalinske navdušence Ročno izdelan sodoben stol YC1 Detajliran sodoben stol stol YC1 · · ·