CES 2018: FoldiMate - za tiste, ki ne marate zlaganja oblačil
V zraku · tehnologija · gadgeti

Pred kratkim smo predstavili pametno omaro, ki bo namesto vas oblačila lahko celo zlikala. No, očitno je na tem področju še marsikaj neodkritega, saj je na sejmu CES 2018 moč videti tudi robota, ki bo namesto vas oblačila zložil v organiziran kup.

FoldiMate je robot, v katerega vržete oprana oblačila, počakate nekaj minut in pred vami bo stal zložen kup.

Naprava je ravno prav velika, da jo boste lahko umestili v katerokoli sobo. FoldiMate lahko zloži oblačila vseh vrst in velikosti, od otroških do XXL. No, morda dojenčkova oblačila vseeno lahko sami prepognete in položite na polico.

Morda bi bilo pametno, preden se odločite porabiti dobrih 800 evrov, kolikor FoldiMate stane, izračunati, koliko časa vam to opravilo vzame. Matere iz veččlanskih družin bi ga bile prav gotovo zelo vesele. Na trg prihaja konec prihodnjega leta.

Galerija – CES 2018: FoldiMate – za tiste, ki ne marate zlaganja oblačil

CES 2018: FoldiMate - za tiste, ki ne marate zlaganja oblačilOdpri galerijo
CES 2018: Očala Vuzix Blade AR - prva pametna sončna očala z obogateno resničnostjo CES 2018: Vuzix Blade AR, prva pametna sončna očala z obogateno resničnostjo CES 2018: LG zaoral ledino s televizorjem OLED 8K CES 2018: LG zaoral ledino s televizorjem OLED 8K CES 2018: Onewheel+ XR: oddrvite na rolki z enim samim kolesom CES 2018: Onewheel+ XR: oddrvite na rolki z enim samim kolesom Loomo_entertains2 CES 2018: robot Segway Loomo – vozi kot “hoverboard”, sledi kot kuža · · · ·