HT_Olivia_Wilde_Glamour_01_MT_140805_16x9_992
V zraku · buzz buzz

Dojenje ni ‘visoka moda’, in kot pravi igralka Olivia Wilde je to »najbolj naravna stvar na svetu«. To dokazuje v septembrski izdaji revije Glamour, kjer na fotografiji v javnosti doji svojega trimesečnega sinčka Otisa. Čeprav je prvi vtis morda malce čuden, ker je oblečena v glamurozno Cavallijevo kreacijo in obuta v Pradine čevlje, pa ima fotografija globino in širino, ki zaobjema vse plati ženske, od materinske do seksapilne.

Dojenje v javnosti je večna ‘dojilja’ polemik, čeprav je res čudno, da se nekateri tako borijo proti njemu, češ da je neprimerno, medtem pa si zatiskajo oči pred stvarmi, ki res rabijo pozornosti. Se zato zdaj ustvarja nov trend glamuroznega dojenja, da bi dojenje prikazali kot umetnost? Ne. To tudi ni bil Oliviin namen. »Gotovo nisem videti taka ko običajno dojim. In po navadi Otis tedaj nosi plenico.« je dvome razčistila kar Wildova sama. A »biti fotografirana z Otisom je popolno, saj bi bil vsak drugačen portret brez moje materinske identitete nepopoln.”

PREBERITE ŠE: Moda na plaži – idealna torba za na plažo

Fotografija za Glamour je nastala v okviru svetovnega tedna dojenja in Olivia ni prva zvezdnica (tu so še Miranda Kerr, Alanis Morissette, Pink, Gisele Bündchen, Gwen Stefani in Jaime King), ki je v svet zalučala sporočilo, da v dojenju ni prav nič nespodobnega, čeravno verjetno ni vedno tako elegantno in prijetno kot izgleda na tej fotografiji. Olivia je s tem tudi pokazala, da je kljub zvezdništvu njena glavna zvezda in njeno edino bogastvo sin Otis, kar tudi pomeni njegovo ime, bogastvo namreč.

ronaldo front Cristiano Ronaldo v bizarnih japonskih TV oglasih poroke Vintage poročne fotografije slavnih zvezdniških parov Foto: Crystal Gwyn Matt Reilly je z barvami “poskejtal” newyorško galerijo moderne umetnosti Mana Contemporary The Independence day - 2014-06-17_265478_outdoor-scenes.jpg Slovenski lovec na nevihte s fotografijo diaboličnega oblaka ujel prvo nagrado revije National Geographic Traveler · ·