hiding problems
V zraku · buzz buzz

Planet Zemlja je naš dom, zato moramo zanj ustrezno poskrbeti. Na žalost mnogi ljudje na to vse prevečkrat pozabijo. Še dobro, da so tukaj družbenokritični oglasi, ki nas spomnijo na pereče okoljske probleme.

Globalno segrevanje, krčenje gozdov, onesnaževanje s plastiko, izsuševanje rek – to je le nekaj problemov svetovne razsežnosti, s katerimi se spopadamo in se še bomo.

Povsem razumljivo je, da ljudje procesov, kot je segrevanje planeta, ne moremo ustaviti. To pa še ne pomeni, da ne bi smeli na nek način tudi ukrepati. Še več – če Zemlji ne bomo začeli posvečati več pozornosti, se nam bo kaj hitro maščevala.

Odgovornost za to, da ljudi opozorijo na nevarnosti, so začutili tudi oglaševalci. Ti družbenokritični oglasi, ki jih najdete v galeriji, vas bodo opomnili na to, kaj počnemo s planetom.

Galerija – Družbenokritični oglasi

Krčenje gozdovOdpri galerijo

Katero bo tvoje srečno število v letu 2019 glede na tvoje astrološko znamenje? Katero bo tvoje srečno število v letu 2019 glede na tvoj astrološki znak? Top 10: najboljši videoposnetki, ki so obeležili leto 2018 Top 10: najboljši videoposnetki, ki so obeležili 2018 shutterstock_763067878 Vas je kdaj zanimalo, kako je videti mladi Jason Momoa v bikiniju? Na svetu živita le dve vrsti ljudi! Kateri pripadaš? Na svetu živita le dve vrsti ljudi! Kateri pripadaš? · · · ·