Ritz-Carlton
Utrip mesta · destinacija

Kdor pozna hotelsko verigo Ritz-Carlton bo vedel, da je pri slednji na prvem mestu luksuz in pozornost do detajlov. Na ta način so se lotili projekta luksuznega ‘hotela’ na vodi, ki meri v dolžino 190 metrov in bo ponudil 139 ‘sob’ oziroma suit za petične goste.

Ritz-Carlton Yacht bo gostom ponudil izkušnjo megajahte, pri tem pa ohranil nivo servisa Ritz-Carlton. Vsaka suita bo imela svoj lasten balkon in seveda izjemno oblikovan sodoben interier. Na razpolago bodo tudi penthaus suite v dupleksu z ločenim bivalnim in spalnim delom.

Zahvaljujoč svoji manjši skupni dolžini in zasnovi, ki stavi na okretnost, bo Ritz-Carlton Yacht lahko vplula v različne manjše pristane, kamor klasične križarke ne morejo, in tako gostom ponudila izjemna doživetja manjših zalivov.

Da gre res za izjemen podvig in vizijo, priča tudi namen na luksuznih jahtah vzpostaviti prvo plavajočo restavracijo s šefom, ki se ponaša z Michelinovimi zvezdicami. Zvezdniški kuhar Sven Elverfeld bo tako ob posebnih priložnostih kuhal za petične goste.

Zgodba pa se seveda ne konča pri zgoraj navedenem. Na jahti bo na voljo tudi SPA z vsemi storitvami, možnost najema vodnih igrač in skuterjev in še in še.

So to vaše sanje? Potem pohitite z rezervacijo, ki bo mogoča že maja 2018 – za prva ‘križarjenja’ v letu 2019.  Pri verigi Ritz-Carlton bodo na voljo 3 tovrstne plavajoče jahte, ki bodo stacionirane na različnih koncih sveta. Govori se, da tudi v naši bližini.

Galerija slik: Ritz-Carlton Yacht

Ritz-CarltonOdpri galerijo
Kamp Šobec Naravna kopališča v Sloveniji: naravno kopališče v kampu Šobec Dal boš vse, da bi tukaj letoval: najlepše italijanske plaže, ki nudijo VELIKO VEČ Dal boš vse, da bi tukaj letoval: najlepše italijanske plaže, ki nudijo VELIKO VEČ Velenjska plaža 1 jezero Matej Vranič Naravna kopališča v Sloveniji: naravno kopališče Velenjska plaža naravno kopališče -foto Dunja Wedam, arhiv CID Naravna kopališča v Sloveniji: naravno kopališče Pri Lajštu v Idrijski Beli ·