Strastno poljubljanje skozi fotografijo
V zraku · buzz buzz

Fotograf Ben Lamberty je posnel serijo fotografij, prežetih s čutnostjo in ljubeznijo. Fotografije parov, ki se strastno poljubljajo, je začel ustvarjati spontano, nato pa iz tega ustvaril celo serijo. Njegovi modeli so bili pari vseh starosti in različne spolne usmerjenosti, ki pa niso bili nujno v zvezi. Oglejte si čutne črno-bele fotografije, po katerih bodo tudi tebe ”zasrbele” ustnice.

Poljubi veliko povedo o odnosu med tistima, ki si poljube izmenjujeta. To je poskušal v objektiv ujeti Ben Lamberty, ki je pare ujel med strastnim poljubljanjem.

PREBERITE ŠE: 10 različnih stilov poljubljanja ali poljubi, ki jih ženske ne marajo

Črno-bele fotografije so začele nastajati naključno in so šele kasneje prerasle v serijo, revija Zeit Magazine pa jih je dopolnila s slovitimi ljubezenskimi citati iz pesmi.

Strastno poljubljanje skozi fotografijoOdpri galerijo
Peščene sipine na Marsu Curiosity: osupljive fotografije peščenih sipin z Marsa Japan v Colombia: Group C - 2014 FIFA World Cup Brazil Katera je najsrečnejša država na svetu? Preveri, kako privlačen si! Faces: spletna stran, ki ti pove, kako privlačen si Vaš pametni telefon je umazan! Kako očistiti pametni telefon, to leglo bakterij in umazanije? ·