Fujifilm GFX 100: osupljiva kamera z vrtoglavo ceno!
V zraku · tehnologija

Fujifilm je uradno predstavil svojo najnovejšo kamero srednjega formata GFX 100 – ta v primerjavi s svojima predhodnicama GFX 50S (2016) in GFX 50R (2018) ponuja mnoge novosti, ki vas bodo pustile brez besed.

Kamera srednjega formata Fujifilm GFX 100 se ponaša z robustnim ohišjem, ki se z lahkoto zoperstavi težkim vremenskim razmeram, tehta pa približno 1,4 kg. Z njo je mogoče upravljati preko zaslona na dotik, ki se nagiba v dveh smereh.

V notranjosti nove kamere se skrivata 55-milimetrski senzor z ločljivostjo 102 MP in 5-osni sistem stabilizacije slike. Razpon občutljivosti IOS znaša od 100 do 12800 ISO, uporabniki pa bodo prav tako uživali v uporabi funkcije samodejnega ostrenja s faznim zaznavanjem.

Pozabiti ne smemo niti na elektronsko OLED iskalo z ločljivostjo 5,76 MP in vzdržljivo baterijo, ki po enem polnjenju omogoča kar 800 posnetkov. Naprava, ki jo poganja Fujifilmov procesor X-Processor 4, je seveda sposobna tudi ustvarjanja 4K videoposnetkov.

Fujifilm GFX 100 bo kupcem na voljo od 27. junija naprej, zanj pa bo potrebno odšteti kar 10.000 €.

Prva igra se imenuje Crankin's Time Travel Adventure. PlayDate: retro konzola z vrtljivo ročico in igrami presenečenja Honor 20 Honor 20: odličen v središču viharja Poglej svojo tipkovnico: to je razlog, zakaj sta črki J in F rebrasti Poglej svojo tipkovnico: to je razlog, zakaj sta črki J in F rebrasti image DJI Osmo Action: strah in trepet za GoPro ·