GOTH LATTE
Utrip mesta · kulinarika

Internet je preplavil “goth latte” ali super črna kava z mlekom, ki je namenjena vsem mizantropom. No, pa tudi tistim, ki to niso. Ste pripravljeni na kavo, ki se ujema z vašo črno dušo?

Če ste mislili, da je goth latte narejen iz duš mrtvih samorogov, se motite. Gre za kofeinsko pijačo iz aktivnega oglja, sestavine, ki je veliko bolj zdrava, kot se sliši (ali pa kot je videti). Ima številne pozitivne koristi, zato je lahko ta pijača, ki je sicer videti kot nekaj, kar bi pil le največji zlobec, za nas pravzaprav dobra (če se jo uživa v pravilnih količinah).

PREBERITE ŠE: ‘ZLOBNA’ DOBROTA: TUKAJ JE ČRNI SLADOLED!

Za zdaj se je goth latte pojavil v kavarnah v Veliki Britaniji in Avstraliji, a smo prepričani, da je samo še vprašanje časa, kdaj se bo pojavil tudi v kakšni naši lokalni kavarni. Bi pokusili?

Massimo_Bottura Začenja se Teden nezavržene hrane – v Slovenijo prihaja Massimo Bottura bistro biro Biró: novi bistro v Ljubljani, ki piše zgodbe za vsak okus Čez drn in strn: Divji teden v Layerjevi hiši v Kranju Čez drn in strn: Divji teden v Layerjevi hiši v Kranju nutella cafe Nutella Café: prva restavracija, posvečena Nutelli · · · · ·