PicMonkey Collage POCENI KOSTUMI NOČ ČAROVNIC
V zraku · buzz buzz

Ste že izbrali kostum za Halloween 2016? No, splet je poln takih in drugačnih predlogov, mi pa smo za noč čarovnic 2016 poiskali nekaj najbolj ustvarjalnih in poceni kostumov, ki jih zlahka naredite tudi sami.

Ste še že odločili, kaj boste letos za Halloween? Mi smo se odločili, da vam pri izbiri kostuma nekoliko pomagamo. Da ne boste zapravili preveč denarja, smo poiskali poceni kostume, ki jih zlahka naredite tudi sami. Vse, kar potrebujete, je nekaj volje in potrpežljivosti in na koncu boste nad rezultatom navdušeni. Izjemno popularni kostumi za noč čarovnic 2016 so Harley Quinn iz Odreda odpisanih, Pokemon Go, Hodor iz Igre prestolov, Beyoncé iz spota Lemonade, Finn, Rey in BB-8 iz Vojne zvezd, Snapchat filtri ter Izganjalci duhov. In če ne želite biti takšni, kot naj bi bila večina, potem hitro pobrskajte po naši galeriji in si poglejte ideje za poceni kostume za Halloween 2016, ki jih lahko naredite sami.

PREBERITE ŠE: Noč čarovnic 2016 po Sloveniji: Kam za Halloween?

Galerija – Halloween 2016: poceni kostumi, ki jih zlahka naredite sami

Grumpy Cat – godrnjava mačkaOdpri galerijo

Poslušanje glasbe med delom. Zakaj je poslušanje glasbe v službenem času koristno? Lego rolka Lego rolka – skejt iz Lego kock Nevsakdanja raba vsakdanjih stvari Nevsakdanja uporaba vsakdanjih stvari Zbiranje rabljenih računalnikov v Sloveniji Zbiranje rabljenih računalnikov – podarite svoj stari računalnik in naredite dobro delo · · · ·