Hyundai i10
Utrip mesta · mobilno

Narediti mestnega kompaktneža je težje kot bi si mislili. Zadostiti je potrebno okoljskim zahtevam, poleg tega pa mora avtomobil ponujati vse, kar bi v mestu od njega pričakovali. Pri tem mora imeti dovolj prostora za vsakdanje potrebe, Hyundai pa je takšno rešitev našel ravno v kompaktnem i10.

Hyundaijev malček i10 je dobil že svojo tretjo različico. Še vedno ostaja kompaktnih mer, torej idealen za mestna središča. Kljub temu da je odrasel, izboljšave so opazne na vsakem koraku, je še vedno ohranil športen dizajn. Pravzaprav še bolj športnega, a ne toliko, kot smo pričakovali od prvih ‘dražilnih’ skic. Je za 20 mm nižji in za 20 mm širši, če pa si omislite še 16-palčna platišča, boste imeli že zelo zapeljivega malčka. Ob pričetku bo i10 na voljo z 1,0-litrskim trivaljnikom s 67 konjskimi močmi in 1,2-litrskim 4-valjnikom, ki bo imel 84 konjskih moči.

Hyundai i10 bo na voljo z ročnim 5-stopenjskim menjalnikom ali samodejnim menjalnikom z istim številom prestav. Pri tem bo ponujal kopico varnostnih sistemov, omogočal brezžično polnjenje telefona, preko aplikacije pa bomo lahko upravljali z nekaterimi sistemi v avtomobilu, kot je naprimer klimatska naprava. Najmanjši izmed Hyundaijev bo na voljo v prvi polovici prihodnjega leta.

Galerija: Hyundai i10

Hyundai i10Odpri galerijo

UMC063_ZERO_XP_EXPERIMENTAL_007 Untitled Zero XP: motocikel, ki ga je navdahnila prihodnost Patriot Campers Desert Ops X1 in LC79 Supertourer Desert Ops Patriot Campers Desert Ops X1 in LC79 Supertourer Desert Ops: odbita kombinacija za raziskovanje brezpotij sunseeker predator 108Sv. Sunseeker Predator 108 Casino Royale: zaplujte kot James Bond 2019_Big_Nugget_Concept Big Nugget (2019): Fordov konceptni bivalnik ·