Hyundai N 2025 Vision Gran Turismo
Utrip mesta · mobilno

K voznemu parku računalnike igre GTA 6 je svoj piskrček pristavil tudi Hyundai. Da Hyunday. In prav lahko se zgodi, da boste utopičnega 872-konjskega Hyundaia N 2025 Vision Gran Turismo izbrali raje kot Bugattijevega Vision Gran Turismo, s katerim trenutno tekmujeta za pozornost obiskovalec na avtosalonu v Frankfurtu. Gre za virtualni dirkalnik na gorivne celice, ki ne bo na voljo v prodajnih salonih ampak zgolj na igralni konzoli Playstation 3 za video igro Gran Turismo 6. Je pa n-apoved prihoda N vozil, vozil z izjemno visoko zmogljivostjo in njihov potencial.

Hyundai N 2025 Vision Gran Turismo je naslednji v vrsti virtualnih dirkalnikov za igro Gran Turismo 6, ki je s svojimi karakteristikami nekoliko nepričakovani vrgel rokavico znamkam, ki so doma v izdelavi luksuznih superšportnikov. Hyundai to (še!) ni, zato njihova študija toliko bolj preseneti. Kot pravijo Korejci, so navdih vlekli iz aeronavtike in suhega jezera Muroc, kjer trenirajo in skrajne meje mogočega testirajo piloti in astronavti. Čeprav z lokacijo ni zaznati povezave, razen skozi prizmo potiskanja mej, pri Hyundaiu študijo ljubkovalno kličejo Muroc.

Kakorkoli. Bolj kot to je pomembna oznaka N, ki oznanja še topli performančni center in prihajajočo divizijo izjemno zmogljivih vozil. In Muroc je nekakšna ”beta” verzija, prvi svoje vrste. Predstavljajte si Nissana Nismo, BMW-ja M ali Cadillaca V in dobili boste boljšo predstavo o čem govorimo. Ali pa si oglejte kar Hyundaia N 2025 Vision Gran Turismo, ki uteleša N filozofijo. Čeprav Muroc ne bo nikdar zapeljal na ceste, pa boste na cestah dejansko videli avtomobile z oznako N. Najhitreje in najceneje boste tovrstni avto kakopak spoznali preko Gran Turisma 6, razen, če niste bili na avtosalonu v Frankfurtu.

PREBERITE ŠE: Novi Hyundai Tucson – presenetljivo svež Hyundai

Virtualni Hyundai N 2025 Vision Gran Turismo, ki bolj kot kam drugam sodi na stezo vzdržljivostnih dirk Le Mans, ”diha” na gorivne celice. Osnovni pogon se ponaša s 670 konjskimi močni in 500 kW, sistema za regeneracijo zavorne energije pa preko kondenzatorjev doda še razliko do 872 konjev. Lahke gorivne enote in CFRP školjka oz. monokok mu omogočajo, da tehta vsega 972 kilogramov.

Hyundai N 2025 Vision Gran TurismoOdpri galerijo

Sliders je kolo, ki je istočasno tudi skiro. Sliders – zložljivo kolo, ki je tudi skiro Mercedes-Benz Concept IAA Mercedes-Benz Concept IAA – digitalni transformer, ki šobi zadek Brabus Mercedes-AMG GT S Brabus Mercedes-AMG GT S – avto, zaradi katerega bi se James Bond odrekel Aston Martinu Študija Porsche Mission E Porsche Mission E – poklon prihodnosti in resna konkurenca Tesli ·