EEG trak iBand+ vam omogoča, da prevzamete nadzor nad sanjami.
V zraku · tehnologija · gadgeti

Kaj če bi lahko nadzorovali svoje sanje? Bi leteli kot Superman, morda filozofirali s Platonom? Zdaj lahko! iBand+ je brezžični EEG-trak za glavo (omogoča merjenje možganske električne aktivnosti z elektrodami), s katerim lahko sprožite lucidne sanje in izboljšate svoj spanec. Nič več premetavanja, potenja, nočnih mor in sanj, v katerih bežite ali se ne morete premakniti z mesta!

iBand+ je brezžični trak za glavo, elektroencefalograf, ki je po eni strani merilec aktivnosti in pametna budilka, ki uporabnika prebuja s simulacijo naravne svetlobe in zvoki, po drugi pa sprožilo lucidnih sanj*. Trak je namreč sposoben zaznavanja stanja REM (hitrega očesnega gibanja).

Ko se to zgodi, v sanje uporabniku, ne da bi ga zbudil, dostavi avdiovizualne namige, da se ta zave, da sanja in lahko tako prevzame nadzor nad njimi. To mu omogoča, da uresniči svoje (najbolj divje) fantazije, ki jih ne omejujejo zakoni fizike in družbe, vse, kar vidi, sliši, voha in občuti, pa je pristno kot v resničnem svetu.

PREBERITE ŠE: Svet sanj – zanimiva dejstva o sanjah

Brezžični trak za glavo iBand+ prav tako skrbno spremlja naš spanec, ocenjuje njegovo kakovost in predlaga izboljšave. Vsi podatki so dostopni na namenski mobilni aplikaciji. S telefonom komunicira prek povezave Bluetooth. Sanje si lahko na Kickstarterju uresničite za 139 evrov.


GoPro Karma GoPro Karma – zložljivi dron, ki si želi povsod s teboj Prodrone Prodrone – dron mnogih talentov s kremplji ptice roparice Univerzalni polniln kabel Asap x-connect Asap x-connect: univerzalni USB-kabel za polnjenje telefona z magnetno glavo Zapestnica Basslet: nosljivi subwoofer Zapestnica Basslet: nosljivi nizkotonec, s katerim glasbo tudi čutite · · ·