darila za sefa
V zraku · buzz buzz

Ali že razmišljate o darilih manjših vrednosti, ki jih nameravate nameniti sodelavcem? Morda je v letošnjem letu napočil čas, da ne presenetite le njih, pač pa tudi šefa.

Šefi znajo biti še kako zahrbtni, zato ste lahko hvaležni, če se vaš nadrejeni do vas obnaša spoštljivo, obenem pa prisluhne vašim predlogom. Na ta način namreč znatno priporomore k izboljšanju delovne klime in posledično povečani produktivnosti. Le zakaj se mu ne bi za zdrav odnos zahvalili s skromnim darilcem?

Pred tem, ko se odločite za nakup darila, namenjenega šefu, je potrebno vedeti, da je vajin odnos profesionalen. Če posežete po razkošnem darilu zasebne narave, boste najverjetneje brcnili v prazno. Ključnega pomena je, da delodajalec prejme sporočilo, s katerim pokažete, da resnično cenite njegovo trdo delo.

Predstavljamo vam 10 pozornih daril, s katerimi boste navdušili svojega šefa.

Galerija – ideje za božična darila 2018

Termo skodelica za kavo Hydro FlaskOdpri galerijo

maxresdefault-5 (1) 15+ stvari v letu 2018, za katere moramo biti hvaležni shutterstock_1211853667 Ideje za božična darila 2018: darila za izbirčno mamo To je posebna vrsta ljubezni: osebe, ki imajo sestro, so srečnejše To je posebna vrsta ljubezni: osebe, ki imajo sestro, so srečnejše znane osebnosti ki so nas zapustile v 2018 Znane osebnosti, ki so nas zapustile v 2018 · · · ·