PicMonkey Collage
Utrip mesta · dom

V kolikor sodite med tiste srečnike oziroma srečnice, ki živijo v stanovanju z balkonom, si spomladi vzemite čas za spomladansko preobrazbo balkona in si v zavetju svojega doma pričarajte pravo zeleno oazo miru. Tu so idejej, kako urediti balkon oziroma teraso.

Le kdo si v toplih dneh ne želi preživeti vsake proste minute na prostem? To bo še lažje, če se odločimo za spomladansko preobrabo balkona oziroma terase, s katero si v zavetju svojega doma pričaramo zeleno oazo za sproščanje in druženje z družino in prijatelji. Za prijetno atmosfero bo dovolj že nekaj preprostih rešitev: svež premaz barve na ograji, inovativno razporejene lončnice, prebarvana paleta ali dve, živobarvne blazine, romantične sveče, mini zelenjavni vrt in domiselno izbrano vrtno pohištvo, ki je lahko tudi iz druge roke.

V galeriji si oglejte ideje, kako urediti balkon oziroma teraso.

Ideje za preobrazbo balkonaOdpri galerijo
PicMonkey Collage Full Grown – pohištvo, ki raste iz lončka PicMonkey Collage Viseči cvetlični lončki za epifitske rastline Dossofiorito LIFESTYLE_Runners_Infuse with lemon_Marina_Tomato_CMYK copy Steklenička za vodo Aladdin Infuse: “must have” za aktiven življenjski slog Glop - fleksibilna in gnetljiva posoda Glop – fleksibilna in gnetljiva posoda, ki se zlahka upogne · · ·