ikea-new-ypperlig-collaboration-ikea-ypperlig
Utrip mesta · dom

Prav gotovo najbolj pričakovano sodelovanje Ikee je tukaj! Ikea Ypperlig je namreč kolekcija pohištva, ki ga je švedski pohištveni gigant ustvaril s sodobno dansko znamko Hay. Gre za sofisticirano mešanico svežih in cenovno dostopnih kosov, ki združujejo Ikeine izkušnje ter Hayovo inovativnost. Ti so zdaj na voljo v Ikeinih poslovalnicah po svetu.

Ikea Ypperlig je kolekcija pohištva, ki je nastala v sodelovanju z Rolfom in Mette Hay, danskima oblikovalcema, ki stojita za blagovno znamko Hay.

Gre za sodobno, a brezčasno kolekcijo, sestavljeno iz več kot 50 kosov, vključno s prtički, naslonjači in kavči. Vsak kos je čisto oblikovan in z ravno prav osebnosti, da ohranja svojo privlačnost in seveda kakovost, ki presega to, kar bi pričakovali za to ceno.

Galerija – Ikea Ypperlig: najbolj pričakovana Ikeina kolekcija je končno tu

Ikea Ypperlig: najbolj pričakovana Ikeina kolekcija je končno tu.Odpri galerijo

Luci: inovativna solarna svetilka Luci: inovativna napihljiva solarna svetilka nazaj k naravi Pozdrav naravi: trendi za opremljanje doma jesen/zima 2017 Odštekani lestenci iz 24-karatnega zlata Sergi Ventura: odštekani lestenci iz 24-karatnega zlata cover-lamp Nottdesign: namizna svetilka, ki neverbalno komunicira · · · ·