Astrološke boginje
V zraku · buzz buzz

Ni vam treba verjeti v astrologijo, da bi občudovali te prekrasne ilustracije boginj.

Pisalo se je leto 2017, ko je skupina The Accidentals sklenila sodelovanje z glasbenico in ilustratorko Emilee Petersmark, ki je za njihov album vseh 12 astroloških znamenj spremenila v čudovite boginje.

V skupini, s katero je sodelovala, so njeni dolgoletni prijatelji, ki jim je želela pomagati, hkrati pa je to njen prvi poklicni dolgoročni projekt.

Avtorica ilustracij pravi, da astroloških znamenj prej sploh ni poznala, razen svojega znaka. Raziskovanje vsakega znaka posebej ji je bilo zanimivo, saj je ugotovila, da so nekateri ljudje zelo močno povezani s svojim astrološkim znakom, zato je vesela, da je ustvarila nekaj za takšno vrsto ljudi, hkrati pa prikazala ženstvenost na drugačen način.

Ilustracije so tako dobre, da si ljudje na družbenih omrežjih želijo, da bi ustavila tudi predelavo tarot kart. V galeriji si lahko ogledate te umetnine in najdete svoj znak.

Galerija slik – Astrološka znamenja, spremenjena v boginje

VodnarOdpri galerijo
6 stvari, ki jih moraš vzeti s seboj na roadtrip 6 stvari, ki jih moraš vzeti s seboj na roadtrip CC_cover Čaka te 5000 nagrad! Zbiraj točke in osvoji noro športno opremo! Bi jedli pico z bleščicami. Bi jedli pico z bleščicami? Dfe1Vv9W4AAh61T 10 najslabših pesmi s svetovnih nogometnih prvenstev · · ·