1
V zraku · tehnologija

Švedsko podjetje FOREO je predstavilo najnovejši, inovativen dizajn: zobno ščetko ISSA. Gre za prvo popolno preoblikovanje zobne ščetke, izdelka, ki ga uporabljamo vsakodnevno, pa kljub temu ni drastično spremenil oblike že od leta 1954.

ISSA, električna zobna ščetka, ki se osredotoča na obliko in funkcijo, je revolucionarna na treh področjih: z uporabo novega materiala, silikona, nove funkcionalnosti ter nove oblike. Material je zelo mehak in izjemno nežen v dotiku z zobmi in dlesnimi, ščetka pa je enostavna za čiščenje in zelo higienična. Zaradi gibljivosti doseže tudi težko dotopne dele ust. Baterija zdrži do 365 uporab, ko se baterija sprazni, pa se jo enostavni napolni.

PREBERITE ŠE: Zobna ščetka, s katero ne moremo lagati zobozdravniku

Na pogled bi jo lahko hitro zamenjali za maskaro, toda počakajmo malo, morda pa bomo kmalu vsi prisegali samo še na Isso in njej podobne kopije.

Več fotografij novega izuma si oglejte v galeriji

Odpri galerijo
cover Nov pogled na internet – 22tracks v sodelovanju z Microsoftom MIRROR-AMAZON-13 Bluetooth parkirna kamera – 70 evrov za popolnoma brezksrbno parkiranje cover-microsoft-surface Tablica, ki ubija prenosnike – Microsoft Surface Pro 3 irolex 4 Kako bi zgledala Rolex pametna ura?