pari
V zraku · buzz buzz

Nič ni narobe s tem, da si ljudje izkazujemo ljubezen ob vsaki priložnosti. A vendar je treba biti toliko uvideven, da zaradi tega drugim v naši družbi ni neprijetno ali bolje, nerodno. Pa tu ni govora o kljunčkanju. To razumemo. Resda radi metaforično rečemo, da en drugega dopolnjujemo, a ni treba tega jemati dobesedno, kot to jemljejo nekateri izdelki, ki so prestopili mejo zdravega okusa. Vsega si pač ni treba deliti, pa če se imaš še tako rad.

Izdelkom, ki so namenjeni parom in ki so prestopili mejo zdravega okusa bi lahko rekli tudi razlogi, zakaj ste izgubili svojo družbo. Zato brez skrbi, če niste imetnik enega izmed spodaj omenjenih izdelkov, ker to ne pomeni, da vašega partnerja nimate dovolj radi. To pomeni, da pač veste, kje so meje. Ker obstajajo tudi drugi, bolj “zdravi” načini, ki ne potrebujejo fizičnega dokaza. Vsega si pač ni treba vsega deliti.

PREBERITE ŠE: Kako se noro zaljubimo v zgolj 45-ih minutah

Izdelke za pare si oglejte v galeriji

Ne palčniki pač pa ''parčniki''.Odpri galerijo
cover_grafiti iHeart: družbena omrežja prikazana skozi grafite Oče z otroškimi tatuji Keith Anderson: otroške risbe kot tatuji na očetovi roki pb The Pirate Bay od 31. januarja 2015 nazaj na spletnem zemljevidu asapscience Kakšen bi bil svet brez ljudi?