privlačni sivolasci
V zraku · buzz buzz

Saj poznate tisti rek, da so nekateri moški kot vino – z leti so vedno boljši? V tem je nedvomno nekaj resnice in danes smo pripravili seznam moških nad in ravno pod 50, ki so živi dokaz tega reka. Poglejte si izjemno privlačne sivolasce, ki se jim leta ne poznajo.

Atletski sivolasci in modne ikone – naš seznam vsebuje nekaj za vsak okus. Nekateri ‘dedki’ so pravzaprav začeli modno kariero prav v teh letih. Philippe Dumas je na primer z modno kariero začel pri 60, do te dotične kariere pa mu je pomagala ravno njegova siva brada. Vsi fantje, ups, moški, imajo Instagramove račune, na katerih jim lahko sledite. Verjemite, hvaležni nam boste!

PREBERITE ŠE: Pri 80 letih postal maneken in že na prvi modni reviji povsem očaral svet

Galerija – izjemno privlačni sivolasci, ki se jim leta ne poznajo

Anthony Varrecchia, 53 letOdpri galerijo

Življenje pred in po internetu Poglejte, kako drastično je internet spremenil naša življenja Če bi imele stvari dar govora ... Če bi stvari lahko govorile … Maček Monkey z vampirskimi zobmi. Maček vampir – dokaz, da vampirji živijo med nami, a ne kot ljudje Srhljive avtomobilske napelpek Po tem si nikoli več ne boste upali posvetiti z dolgimi lučmi vozilu pred vami! · · ·