Jaguar XE 300 Sport
Utrip mesta · mobilno

Jaguar se je nad konkurenco spravil s športnimi edicijami modelov XE in XF. Že tako zapeljivi limuzini bosta dobili opremo 300 Sport, ki poleg vizualnih sprememb vsebuje še dodatno ‘konjenico’ pod motornim pokrovom.

Jaguar XE 300 Sport bo imel pod pokrovom 2-litrski bencinski motor s 300 konjskimi močmi, medtem ko bosta Jaguarjeva XF in XF Sportbrake na voljo tudi z dizelskim 6-valjnim V-motorjem, ki ima prav tako 300 konjskih moči. Poleg dodatne moči sta modela XE in XF dobila temno sive satenaste zunanje elemente, kot so pokrovi ogledal, zadnji spojler in obroba prednje maske. Stranke lahko izbirajo med 19- ali 20-palčnimi platišči. V notranjosti kontrast poudarjajo rumeni šivi na črnem usnju, po celem avtomobilu, tako zunaj kot znotraj, pa so opazni logotipi 300 Sport.

Serijo 300 Sport spremljajo zanimive zunanje barve. Na voljo so bela Yulong, srebrna Indus in črna Santorini. Jaguar XE je poleg teh treh na voljo še v intenzivni rdeči barvi Caldera. Jaguarjeva mačka je s paketom 300 Sport postala še bolj atraktivna, še hitrejša in še bolj eksplozivna. Za prikaz delovanja štirikolesnega pogona so se podali v dirko po ledeni 3 kilometre dolgi progi proti olimpijskemu prvaku v hitrostnem drsanju. Uganete, kdo bo zmagovalec?

Galerija slik: Jaguar XE 300 Sport

Jaguar XE 300 SportOdpri galerijo
Kortezh: Putinova nova 'zverina' Kortezh: Putinova nova ‘zverina’ Airstream Nest Airstream Nest: praktična počitniška prikolica, v kateri se boste počutili kot doma Toyota Prius Najbolj učinkoviti hibridi na slovenskih cestah tumblr_p76w5ejaHw1vmngr5o2_1280 Barbara Motorcycles- Black Mamba: zelo strupeno motorno kolo · · ·