max-libertine-610710-unsplash
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · kulinarika

Kaj okus sladoleda pove o tebi? Izbira sladoleda je več kot le stvar okusa. Izbira sladoleda namreč razkriva tudi tvoj značaj! Preveri, kaj o tebi pove tvoj najljubši okus sladoleda.

Povej mi, kateri sladoled imaš najraje, in povem ti, kdo si! Veš, kaj tvoj najljubši okus sladoleda pove o tebi? Gotovo imate vsi ljubitelji sladoleda okus, na katerega prisegate in od katerega ne odstopate.

PREBERITE ŠE: Preprosti recepti za domači sladoled

Tvoj najljubši okus sladoleda o tebi razkriva precej več, kot si morda predstavljaš. Preveri, kaj tvoj pripoveduje o tebi.

Kaj okus sladoleda pove o tebi?

Čokoladni sladoled

Ste ustvarjalni, očarljivi, polni entuziazma, radi dramatizirate, ste zapeljivi in živahni. Zato se radi zabavate, iščete pozornost, ljubite dramo in napetost ter ste hitro siti rutine. Ne marate vsakdanjih opravil.

Vaniljev sladoled

Gre za osnovni okus sladoleda in je tipična izbira ljudi, ki so po duši impulzivni/intuitivni in idealistični, imajo visoka pričakovanja (do sebe in drugih) in radi tvegajo. Veliko jim pomenijo družina in družinske vrednote. Hitro podležejo vplivu drugega.

Jagodni sladoled

Ste predani, sramežljivi, a tudi zelo čustveni, vendar se čustveno odprete le določenim osebam. Ste tudi introvertirani, umirjeni, skeptični, samokritični in strpni.

Bananin sladoled

Ljubitelji sladoleda z okusom banane so velikodušni, iskreni, sočutni in se dobro razumejo z vsemi. V ljubezni so bojazljivi in neodločni, sicer pa veliki optimisti. Vedno se počutijo odlično.

Sladoled s koščki čokolade

Za ta okus sladoleda se najraje odločijo zelo tekmovalne oz. ambiciozne osebe, ki so tudi zelo zahtevne in od katerih kar kipi samozavest. Točno vedo, kaj želijo, in to običajno tudi dobijo. Po drugi strani so zelo radodarni, s smislom za humor, vedno nasmejani, družabni in posledično zelo priljubljeni med ljudmi.

Limonin sladoled (velja za vse kiselkaste okuse sladoleda)

Kisel okus ne pomeni tudi kisle osebnosti. Ste ambiciozni, iskreni in zvesti, to pa pričakujete tudi od partnerja. Zato je vaša zveza močna. Ste vredni zaupanja, realni, stojite trdno na tleh in ste dobro pripravljeni na prihodnost, saj ničesar ne želite prepuščati naključju. Ne skrivate svojega mnenja, zato se pogosto znajdete v konfliktu.

Lešnikov sladoled

Ste zanesljivi, predani, sramežljivi/zadržani, ljubeči in sočutni, zato ljudje pri vas radi poiščejo tolažbo in najdejo razumevanje. Dobro znate ravnati z denarjem in vedno stojite za svojimi dejanji.

Kavni sladoled

Sladoledni kofetkarji ljubijo dramo in uživajo življenje. Stvarem se prepuščajo s strastjo, a plamen lahko tudi hitro ugasne. Stvari se namreč hitro naveličajo, tudi partnerja, zato so bolj nagnjeni k avanturam kot pa resni zvezi.

Kdo objema koga na tej fotografiji? Kdo objema koga? Optična iluzija, ki razdvaja internet! Likovno-plesna umetnost Heather Hansen Platno je njeno plesišče, plesni gibi pa poteze na njem Fail kompilacija iz šolskih klopi ”Fail” kompilacija iz šolskih klopi, ki vas bo nasmejala do solz Skejtanje v breztežnostnem prostoru Skejt legenda Tony Hawk rolka v breztežnostnem prostoru! ·