BeFunky Collage
Utrip mesta · moda · ženska moda

Po “geode” ustnicah so tukaj še “geode” nohti, ki našo ljubezen do kristalčkov ponesejo na popolnoma novo raven. Nadarjeni Instagram umetniki manikire klasični manikiri vedno znova dodajo kakšen svojstven izraz, in “geode” nohti so nedvomno hit te pomladi!

Kakšni so geode nohti? Umetniki in umetnice manikir na Instagramu razkrivajo svoje trike za popolne geode nohte – nekateri uporabljajo vodno marmoriranje nohtov (ampak brez vode), spet drugi uporabljajo poseben ‘brusilnik’ za nohte, ki razkrije čudovite kristale pod vrhnjo plastjo laka za nohte.

PREBERITE ŠE: Pomladni lepotni trendi 2017: 6 trendov, ki bodo glede na Pinterest pravi ‘bum’

In kaj je pri tej manikiri najboljše? Ni treba, da je popolna! Zato hitro zgrabite želene odtenke lakov za nohte ter bleščice in kristalčke.
P. S.: Za geode nohte lahko uporabite tudi dekorativno zlato folijo.

Galerija – lepotni trendi 2017: najbolj vroča manikira pomlad so “geode” nohti

Lepotni trendi 2017: najbolj vroča manikira pomlad so "geode" nohtiOdpri galerijo
makeup 2017 Pomladni lepotni trendi 2017: 6 trendov, ki bodo glede na Pinterest pravi ‘bum’ BeFunky Collage Ženski modni trendi za pomlad/poletje 2017, ki jih moraš poskusiti TRADICIONALNE POROČNE OBLEKE PO SVETU Kakšne so tradicionalne poročne obleke po svetu? christopher_kane_fur_crocs.0 cover Modni trend za jesen 2017 so ‘kroksi’ s krznom · · · · ·