PicMonkey Collage
Utrip mesta · moda · ženska moda

Kaj potrebujemo to jesen? Črtalo za oči (‘eyeliner’), temno šminko, osvetljevalec, senčilo v barvi breskve ter nekaj bleščic. Poglejte si, kakšni so lepotni trendi za jesen 2016.

Lepotni trendi jesen 2016:

Črno, ki te ljubim črno

To jesen naj bo črtalo za oči predvsem črno in močno. Pri tehniki nanašanja so naše roke proste – lahko se odločimo za klasične mačje oči, za nežno zamazan videz ali pa za drzno obrobo.

Moderna gotska princesa

Temna šminka naj bo res temna. Bolj se bomo približale črni, bližje bomo trendu te jeseni, ki so ga na modni pisti predstavili Marc Jacobs, Dior in Rodarte.

Bleščice

Dobra novica! Bleščice so tudi za odrasle. Z nekaj vaje bomo osvojile lepotni trend, ki je lahko kljub svoji igrivosti videti elegantno.

PREBERITE ŠE: Lepotni trendi 2016: črta po sredini telesa

Osvetljevalec

Pozabimo na metodo senčenja in osvetljevanja. Letos je lepa koža tudi zdrava koža, na katero nanesemo manjšo količino osvetljevalca in manjšo količino rdečila v roza odtenku.

Umetnost na obrazu

Kaj imajo skupnega prešite torbice, valoviti lasje in pop umetnost iz šestdesetih? Nič, razen tega, da so vsi skupaj navdihnili umetnike ličenja pri nekaterih priznanih blagovnih znamkah, kot so Chanel, Fendi in Emporio Armani. Ličenje je primerno za tista bolj drzna dekleta, ki rada sledijo trendom z modnih pist.

Ljubezen v barvi breskve

Mogoče nas barva breskve res spominja na pomlad, a letos ta barva kraljuje jeseni. Umetniki ličenja so dokazali, da je lahko barva breskve čudovita popestritev našega sicer bolj naravnega videza, hkrati pa deluje elegantno in romantično.

Rdeča včeraj, danes, jutri … vedno

K vsaki pravi ženski sodi tudi rdeča šminka. To jesen naj bodo ustnice v barvi rdečega jabolka, šminko pa si lahko popivnamo s prsti, si jo z robcem razmažemo po sredini, ali pa si jo nanesemo le po kotičkih ustnic.


Ženska kampanja Do You znamke Puma z Rihanno in Caro Delevingne. Rihanna režira, Cara Delevingne pozira v kampanji Do You znamke Puma Cara Delevingne s črto po sredini telesa. Lepotni trendi 2016: črta po sredini telesa Kako boš letos nosila črne škornje? Natikači Gucci Horsebit-Detailed Goat Hair Slippers Gucci z natikači, ki so izrezana pričeska Donalda Trumpa · · · · ·