LG Tone platinum
V zraku · tehnologija

Podjetje LG je pred kratkim predstavilo revolucionarni izdelek na področju zvočne tehnologije. Tone platinum je hibrid med ogrlico in zvočnikom. Deluje prek brezžične povezave, je lep na pogled in (najbolj pomembno) poslušalca s precizno kakovostnim zvočnim valovanjem odnese v povsem druge dimenzije.

LG Tone platinum je izdelek, s katerim bodo zadovoljni še tako izbirčni ljubitelji glasbe. Tone platinum je namreč inovativno zasnovan zvočnik, ki ga uporabnik lahko nosi okoli vratu kot ogrlico. Je izjemno funkcionalen, uporaben in lepo oblikovan, prav tako pa je udoben, saj se popolnoma prilega obliki vratu.

PREBERITE ŠE: Apple se podaja v televizijske vode – kmalu z lastnimi TV-oddajami in filmi?

Tone platinum deluje kot zvočnik in slušalke hkrati. Glasbo lahko poslušate prek zunanjih zvočnikov ali pa uporabite vgrajene slušalke, ki jih preprosto potegnete iz ogrodja izdelka. Zvok, ki ga prevaja Tone platinum, je zahvaljujoč najboljši tehnologiji izjemne kakovosti: pohvali se lahko z izčiščenimi toni, ki dosegajo širok domet oktav, ter močnimi, učinkovitimi basi. Tone platinum je izjemno preprost za uporabo: prek Bluetootha ga preprosto povežete s svojo napravo. Podpira tako iOS kot androidni operacijski sistem. Zvočniki so na voljo v različnih barvah. Več o izdelku si lahko ogledate na spodnjem videoposnetku.


Apple TV-vsebine Apple se podaja v televizijske vode – kmalu z lastnimi TV-oddajami in filmi? Samsung Indija Ta oglas za Samsung je že milijone ganil do solz – tudi tebe bo! Novi Dell XPS 27 CES 2017: novi Dell XPS 27 – kar 10 zvočnikov za računalnik vse-v-enem netflixrunner Netflix z 8-bitno igro s televizijskimi junaki · · ·