prenos
V zraku · tehnologija

Obstaja le malo takšnih stvari, ki so tako velik izziv, kot je razmerje na daljavo. Ne glede na to, koliko distrakcij si namenimo, še vedno bomo večino časa prilepljeni na telefon ter čakali na klic ali sporočilo. Zapestnica Pillow Talk, ki so jo ustvarili pri Little Riot, je odlična alternativa, ki bo poskrbela, da si bosta s partnerjem/partnerico bližje.

Pillow Talk poveže pare na dolge razdalje na tak način, ki ga pametni telefoni ne zmorejo. Vsaka oseba ima zapestnico, ki jo ima ponoči na zapestju in majhen zvočnik, ki ga položi v vzglavnik. Zapestnica beleži srčni utrip in ga preko aplikacije na pametnem telefonu prenaša pod blazino druge osebe. Ko tako damo glavo na blazino, slišimo srčni utrip naše ljubljene osebe. Rezultat je intimna interakcija med partnerjema, ne glede na razdaljo med njima.
Pri Little Riot bodo projekt kmalu umestili tudi na Kickstarter, kjer bomo lahko produkt naročili, kasneje pa bo na uradni strani na voljo tudi spletna trgovina.

PREBERITE ŠE: MotionSavvy Uni: pomoč gluhim v komunikaciji

wcii_iMac What Color Is It: spletna stran, ki čas spreminja v barvo kodak-smartphone-designboom01 CES 2015: Kodak začenja pohod med pametne telefone apps 6 aplikacij, ki vam bo pomagalo izpolniti novoletne zaobljube samsung-gear-vr Samsung Gear VR – virtualna očala za nove dimenzije navidezne resničnosti · ·