Urbanoutfitters
Utrip mesta · moda

Kavbojke z visokim pasom, ki nas spomnijo na modno obdobje, ki je nekaj časa veljalo za najslabšega, so zopet v trendu. Preverite naš izbor najboljših.

Ena izmed glavnih zakonitosti modnega sveta in same mode je vsekakor njena cikličnost. V kolikor se lotimo pregleda trendov minulih desetletij in pobrskamo za fotografijami kultnih osebnosti, ki so zaznamovale modni svet, lahko namreč opazimo, da se določeni trendi prej ko slej vrnejo v trendi vode. Tako so se s ponovno oživitvijo grunge mode v modni svet vrnili tudi nekateri drugi trendi iz devetdesetih let. Eden izmed ključnih, ki bo mestnim ulicam kraljeval to pomlad, so vsekakor udobne kavbojke z visokim pasom, ki asociirajo na junakinje iz nanizanke Beverly Hills 90210. S takoimenovanimi “mom jeans”, ki so zaznamovale osemdeseta in devetdeseta leta, bomo letos nadomestile oprijete različice, ki so za nekaj let zasenčile nekoč že tako zelo priljubljen model hlač. V kolikor hlač ne najdemo v mamini omari in se nam ne da brskati po vintage trgovinah, pokukajmo v galerijo, kjer nas čaka izbor hlač, ki jih bomo letos kombinirale z enobarvnimi srajcami, bombažnimi majicami in kratkimi topi, ki jih zavežemo tik nad popkom. Še posebej modne so sprane iz umetelno raztrgane.

Odpri galerijo
cover_Garevski Fashion Week Aquafresh – Garevski navdušil s kolekcijo Ujetost cover_Pilja Fashion Week Aquafresh – Ivana Pilja začarala s futuristično ljubeznijo crochella Coachelline modne travnate stezice nudijo polno festivalske inspiracije Summer-Dresses-Fashion-Trends-2014-stripes Trend – mornarske črte se vračajo v velikem slogu · · · · ·