amazing-photography-margarita-kareva-251
V zraku · buzz buzz

Ruska fotografinja Margarita Kareva nas skozi fotografski objektiv popelje v čaroben svet pravljic. Njeno delo se konstantno razvija in dopolnjuje, saj je sama s fotografijo začela le pred tremi leti, a je njen portolio že poln živahnih, magičnih in kreativnih fotografij.

Fotografinja Margarita Kareva obožuje fantazijsko umetniško fotografiranje. Njena fotografija ujame čudovite portrete žensk, ki so se spremenile v pravljične princese, vile in čarovnice.
Skozi pozoren proces fotografske manipulacije in dodajanja nadrealističnih elementov, na koncu doseže tako čaroben in tudi edinstven rezultat, ki nas vse popelje v magični svet pravljic in pravljičnih bitij.

PREBERITE ŠE: Alessio Albi: Božanski razpoloženjski portreti

Zgodba Margarite Kareve nam tako dokazuje, da ni nikoli prepozno začeti nov hobi, moramo se le ‘’učiti vsak dan, celo naše življenje’’.

V galeriji si oglejte njene čarobne fotografije

Odpri galerijo

Ko si tramvajsko progo delita tramvaj in paleta Ko si tramvajsko progo delita tramvaj in paleta 286fa47cad7c63bc3273100799ac2baa Slastne Lego kocke iz čokolade Alexandria-Romo-TX-wip1-HIREZ,xlarge »Boomerang kids«, potreti diplomantov, ki še vedno živijo doma cover Je 6 ur spanca dovolj? Možgani pravijo, da ne! · ·