McLaren 600LT Spider MSO Pikes Peak
Utrip mesta · mobilno

Pikes Peak velja za eno izmed najboljših cest za ‘vozno uživancijo’ v ZDA – v počastitev te legendarne proge so pri podjetju McLaren Special Operations (MSO) naredili 6 unikatnih zverin McLaren 600LT Spider MSO Pikes Peak.

Vsak McLaren 600LT Spider MSO Pikes Peak ne samo, da ima dolgo ime, temveč se zaradi posebne barvne sheme razlikuje od ‘običajnih’ zverin McLarnen 600LT Spider – 6 unikatnih Pikes Peak avtomobilov so obarvali vsakega v svojo barvo, vsem pa so skupne zlate in mat črne črte, ki se vlečejo čez ‘pokrov motorja’ in streho.
Vse skupaj popestrijo platišča, obarvana v zlato barvo. V notranjosti nas zopet pričakajo deli v zlati barvi – zlati so šivi, zlata je črta, ki označuje sredino volana, zlate pa so tudi obvolanske prestavne ročice. Pri sedežih boste na naslonu za glavo opazimo tudi izvezen logotip Pikes Peak.

Edicija Pikes Peak ima enak V 8-valjni motor, kot ga najdemo v ‘običajnem’ Spiderju – ima 592 konjskih moči in 620 Nm navora, požene pa se do 328 km/h.
Cena ostaja skrivnost, smo pa lahko sigurni, da bo opazno večja od tiste, ki jo nosi Spider iz McLarnove redne ponudbe.

Galerija: McLaren 600LT Spider MSO Pikes Peak

McLaren 600LT Spider MSO Pikes PeakOdpri galerijo
Če tega ne veš, si "slab" voznik: le najboljši šoferji poznajo te trike Če tega ne veš, si “slab” voznik: le najboljši šoferji poznajo te trike Yamaha Tritown: ta električni skiro s tremi kolesi ti pomaga loviti ravnotežje Yamaha Tritown: ta električni skiro s tremi kolesi ti pomaga loviti ravnotežje 80 Sunreef Power 80 Sunreef Power: teniški as si je omislil takšen luksuz Tesla Netflix Youtube Tesla: med vožnjo bomo kmalu gledali vsebine z Netflixa in Youtuba ·