Kako se znebiti fanta v 10 dneh: kultna romantična komedija bo dobila remake!

Le kdo ne pozna romantične komedije Kako se znebiti fanta v 10 dneh (How to Lose a Guy in 10 Days) iz leta 2003? V klasiki sta kot zaljubljenca Andie Andersonin Benjamin Barry zaigrala Kate Hudson in Matthew McConaughey. Zdaj naj bi komedija dobila moderno različico.

V filmu sledimo Andie Anderson (Kate Hudson), kolumnistki pri reviji Composure, ki se s svojo nadrejeno dogovori, da bo napisala zgodbo, kjer se 10 dni sestaja s fantom in ga nato pusti. Istočasno se Benjamin Barry (Matthew McConaughey), zaposlen v oglaševalski agenciji, stavi, da lahko v 10 dneh doseže, da se ženska vanj zaljubi.

Nedavno je bilo oznanjeno, da bo kultna klasika dobila moderno različico. To naj bi napisal komedijant Guy Branum, za produkcijo pa bo poskrbela spletna platforma Quibi. Datum, kdaj bo nova različica na voljo, še ni znan, prav tako se še ne ve, ali bomo lahko videli stare zvezdnike romantične komedije.

Kako se bo torej nova različica komedije Kako se znebiti fanta v 10 dneh razlikovala od stare? Bo Andie še vedno delala kot kolumnista revije ali bo zdaj blogerka? Glede na sporočilo za javnost bo film sledil “mladi spletni kolumnistki in ‘pohotni’ vodji oglaševanja, ki morata enkrat in za vselej dokazati, da sta sposobna biti monogamna. Kmalu pa odkrijeta, da je ohranjanje razmerja težje, kot pa je to prikazala Andie Anderson!”

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najbolj seksi serije, ki jih lahko gledaš takoj zdaj!