Spomenik posvečen humorju.
V zraku · buzz buzz

Spomeniki in kipi običajno obeležujejo vojne, spomine in zgodovinske osebnosti, po novem pa tudi humor. Spoznajte ”Meme rock”, prvi spomenik na svetu, ki je posvečen humorju.

Ste tudi vi mnenja, da so kipi in spomeniki preveč resno zastavljeni. Zakaj morajo častiti le pomembne osebe in dogodke iz zgodovine? Kaj se nismo ljudje v svoji zgodovini izkazali tudi kot mojstri humorja?

PREBERITE ŠE: Reakcija moškega, ki s simulatorjem poroda izkusi porodno bolečino

In tako je nastala prvi spomenik, ki slavi humor. V t. i. meme rock, 24-tonski kamen, so vklesani najbolj priljubljeni ‘dosežki’ človeštva na področju humorja. Vsebino je pomagalo izbrati več kot 620 tisoč spletnih uporabniki iz več kot 114 držav. Spomenik so avtorji 19. aprila zakopali na neznani lokaciji v puščavi, v upanju, da ga bodo odkrile bodoče generacije in spoznale, da nismo bili zgolj inteligentna bitja, ampak tudi bitja z izjemnim smislom za humor.

Kakšna oseba si: to o tebi pove oblika tvojih ustnic Kakšna oseba si: to o tebi pove oblika tvojih ustnic Simulator poroda Reakcija moškega, ki s simulatorjem poroda izkusi porodno bolečino Uporaba smernika je stvar inteligence. Dokazano! Tisti, ki uporabljajo smernike, so pametnejši od tistih, ki jih ne Cheeky Exploits Cheeky Exploits: gole zadnjice nesramežljivih turistov preplavile Instagram · · ·