Mercedes-AMG Vision Gran Turismo
Utrip mesta · mobilno

Batman se bo na velikih platnih pojavil v novembru, ko bo na sporedu novi film o superjunakih. V filmu Justice League se bo poleg super junakov pokazalo tudi nekaj superavtomobilov. In katerega bo vozil Bruce Wayne?

Bruce Wayne oziroma Batman bo sedel za volan enega izmed najvznemirljivejših avtomobilov na filmski sceni. V rokah bo držal volan konceptnega Mercedesa-AMG Vision Gran Turismo. Koncept je sicer že iz leta 2013, a je bil takrat razvit zgolj za virtualno vožnjo v računalniški igrici Gran Turismo. Za potrebe snemanja so avtomobil povečali za 10 %, saj so ga morali prilagoditi Batmanovi mišični in visoki postavi. Konceptni model v prvotni izvedbi ni imel notranjosti, ker je niti ni potreboval. To so naredili povsem na novo in je ena izmed boljših Mercedesovih mojstrovin, ki se je kar ne moremo nagledati.

Poleg konceptnega Mercedesa-AMG Vision Gran Turismo bomo v filmu videli še v tem trenutku edinstvenega Mercedes-Benz kabrioleta razreda E. V njem bo sedela Gal Gadot v vlogi Diane Prince oziroma Wonder Woman. V sceni, v kateri nastopata ta dva avtomobila, bo mogoče videti še superjunaka Cyborga in Flasha. Ustvarjalci filma so še povedali, da se bo v filmu pojavila še ena Mercedesova zvezda, in sicer terenski Mercedes-Benz G500 4×4².

PREBERITE ŠE: STRUPENA ŠTUDIJA NA REAKTIVNI POGON KOT POKLON BOLIDU MERCEDES-BENZ W196R

Galerija slik: Mercedes-AMG Vision Gran Turismo

Mercedes-AMG Vision Gran TurismoOdpri galerijo

Porsche Mission E Porsche Mission E Rezvani Tank Rezvani Tank: futuristični vojaški terenec Najbolj strupen Audi R8 Audi R8 LMS GT4: najbolj strupen Audi R8 Nova Honda Accord Nova Honda Accord: ne boji se športnih terencev · · ·