Untitled-1
Utrip mesta · kulinarika

Bonboniera merci je nastala leta 1965. Takrat je merci začela osvajati srca ljudi kot prva posamezno zavita darilna čokolada v Nemčiji. Danes lahko ljudje merci kot darilo podarijo v več kot 70-ih državah po svetu – vse od Poljske do Singapurja, od Švedske do Slovenije.

Harmonija mešanice najboljšega kakava in izbranih sestavin vrhunske kakovosti vam nudi neprimerljivo slasten čokoladni užitek. Za vse, ki cenite kakovost merci so na voljo tudi čokolade v različnih priljubljenih okusih: kava-smetana, mlečna čokolada mandelj-mleko-lešnik, temna čokolada 72%. Lično pakirane 100-gramske čokolade sestavljajo 4 posamezno zavite čokoladice. Tudi čokolade merci so pripravljene z mislijo na vas, ljubitelje kakovostnih čokolad in za vas, ki se znate prepustiti razvajanju.

img2382-copie Magično, čarobno, gurmansko pri Oliviers&Co. evak_slide3 Kozarec, ki ohranja svežino začimb in čajev Untitled-1 Nepogrešljiv pripomoček za ustvarjanje božičnih dobrot Utrip: CITY CHEF kuharska akademija – Decembrsko razvajanje Utrip: CITY CHEF kuharska akademija – Decembrsko razvajanje