Microlino: malček, ki obuja preteklost.
Utrip mesta · mobilno

Microlino je majhen električen avtomobil, ki je bil prvič predstavljen na ženevskem avtosalonu leta 2016. Prestal je vse potrebne teste in je zdaj povsem zakonit na evropskih cestah.

Microlino bo najprej na voljo v Švici že konec letošnjega leta, na začetku leta 2019 pa bo na voljo še v Nemčiji. Dvobarvni, 2,4 metra dolg avtomobil je že na prvi pogled podoben BMW-jevi Isetti iz leta 1956, kar niti ni čudno, saj je bil ravno ta nenavaden avtomobil največji navdih za oblikovalce Microlina. Električni malček bo omogočil še eno različico mobilnosti, s tem pa se bodo zmanjšali prometni zamaški, na voljo pa bo tudi več parkirnega prostora.

Z Microlinom boste lahko brzeli s hitrostjo do 90 km/h in od 0 do 100 km/h pospešili v 5 sekundah. S polno baterijo boste lahko prevozili med 126 in 202 kilometri, odvisno od tega, ali imate baterijo z zmogljivostjo 8 kW/h ali močnejšo z zmogljivostjo 14,4 kW/h. Malčka se lahko polni na vsaki običajni gospodinjski vtičnici. Zaradi vrat, ki so hkrati tudi prednji del avtomobila, boste lahko parkirali pravokotno na cesto in stopili iz avtomobila neposredno na pločnik.

Galerija slik – Microlino Auto

Microlino AutoOdpri galerijo

Lego Creator Expert James Bond Aston Martin DB5 Lego Creator Expert James Bond Aston Martin DB5: kocka na kocko … ‘bondmobil’ Aston Martin Volante Vision Concept Aston Martin Volante Vision Concept: luksuzna leteča prihodnost Novi Audi TT Novi Audi TT: še ena izmed komaj opaznih prenov Audi R8 V10 Plus Audi Sport Performance Parts Audi R8 V10 Plus: R8 je postal še močnejši · · · ·