Aplikacija BTC City Priložnosti
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

BTC je bogatejši za mobilno aplikacijo BTC City Priložnosti, ki obiskovalcem omogoča dostop do uporabnih informacij. Z njo se lahko seznanijo z aktualnimi ugodnostmi, novostmi ter poiščejo lokacijo najljubše trgovine ali blagovne znamke na območju BTC Cityja Ljubljana.

Že imate mobilno aplikacijo BTC City Priložnosti? Aplikacija vas seznanja z aktualnimi ugodnostmi in novostmi, vključuje pa tudi natančno navigacijo. Izriše vam pot in vas vodi do želene trgovine ali lokala, prav tako uporabniku sporoča, kje je parkiral svoj avtomobil. Na voljo je uporabnikom operacijskih sistemov iOS in Android.

PREBERITE ŠE: Sag’s Wien – aplikacija za lepši Dunaj

In kako aplikacija BTC City Priložnosti deluje? Ob prihodu v BTC lahko uporabnik v aplikaciji označi, kje je parkiral svoj avtomobil. S pomočjo naprednega iskalnika lahko poišče trgovine, storitve, izdelke ali blagovne znamke, natančna navigacija pa nas pripelje do želenega ponudnika. Zaradi posebne tehnologije navigacija deluje tudi v notranjosti in v kletnih prostorih. Po končanih opravkih aplikacija lahko uporabniku prikaže, kje je pustil svoj avtomobil. Z aplikacijo BTC City Priložnosti smo ves čas na tekočem z aktualnimi akcijami in novostmi. Določimo lahko kategorije, ki nas zanimajo, in ob objavi nove akcije ali novosti smo o tem obveščeni.


Mobilna aplikacija - Rumuki Aplikacija Rumuki – domači vroči posnetki na varen način Aplikacija Sag's Wien Sag’s Wien – aplikacija za lepši Dunaj Aplikacija Lickster Aplikacija Lickster: postani mojster oralnega zadovoljevanja i-Ticket: aplikacija za napačno parkiranje Aplikacija i-Ticket: bi za 12 evrov ”vohunili” za redarje? · · · · ·