PicMonkey Collage
Utrip mesta · moda · moška moda

Poletje je že dodobra nad nami. Pomembno je, da pred škodljivimi sončnimi žarki zaščitimo tudi svoje oči. Izbire pravih moških nikakor ne gre zanemariti, saj so eden izmed najbolj pomembnih modnih kosov vsakega poletja in vsakega moškega. Pobrskali smo za moškimi modnimi očali za 2015, ki nas ne bodo pustila ravnodušne. Tukaj so moška modna očala 2015.

1. Carrera

Če smo tip moškega, ki se nikakor ne more odločiti, kakšna naj bo barva okvirja njegovih sončnih očal, so ta Carrera očala prava za nas. Na voljo so tako okrogli kot oglati okvirji iz lahke kovine, na katere pa lahko po želji dodajamo različne plastične barvne in vzorčaste sprednje okvirje.

Modna moška sončna očala Carrera z zamenljivimi okvirjiOdpri galerijo

2. Polaroid

Prednosti nakupa polarizirane leče je veliko: nebleščeč pogled, bolj naravne barve, zmanjšana utrujenost oči ter 100-odstotna UV zaščita. Kolekcija Rainbow Collection v izrazito privlačnih ter prijaznih barvah okvirjev, je prijazna tako za naše oči kot za naš žep.

Modna moška sončna očala PolaroidOdpri galerijo

3. Giorgio Armani

Za stil ne potrebujemo veliko in ta Armanijeva retro sončna očala z elegantno koničastimi robovi ter majhnimi srebrnimi zakovicami, združijo vintage in sodobno.

Modna moška retro sončna očala Giorgio ArmaniOdpri galerijo

4. Gucci

Oblika “D-frame” se ponovno vrača na sceno. To je skupaj s tankim okvirjem iz zlato obarvane kovine ter črnim delom nad lečo odlično zdužil Gucci. Sivo obarvane leče dajejo nekoliko milejši videz.

Modna moška "D frame" sončna očala GucciOdpri galerijo

5. Retrosuperfuture

Sončna očala iz Italije z zaobljenimi “D okvirji” so izdelana iz rjave želvovine ter vključujejo modrozelene Zeissove športne leče.

Modna moška sončna očala RetrosuperfutureOdpri galerijo

PREBERITE ŠE: Ženska modna sončna očala 2015

6. Ray-Ban

Zakaj bi o takšni klasiki iz leta 1952 razpredali na dolgo in široko – vsak izmed nas si želi nositi ta nepopisno “kul” sončna očala.

Modna moška sončna očala Ray-Ban Original Wayfarer ClassicOdpri galerijo

7. Cutler and Gross

Lodonska znamka je v svetu sončnih očal to, kar je v svetu avtomobilizma Ferrari. Enostavno ni znamke, ki bi bila bolj okusna ter bolj izpopolnjena – z izbiro sončni očal Cutler and Gross bomo izpadli kot moški z brezhibnim okusom.

Modna moška sončna očala Cutler and GrossOdpri galerijo

8. Moscot

Razen na plaži, je vožnja tista, kjer ta očala pridejo na svoj račun. Moscot je usvaril tako imenoval “vozniški” paket sončnih očal z različnimi barvami leč, ki nam bodo služile ob različnih vremenskih razmerah.

Modna moška sončna očala MoscotOdpri galerijo

9. Persol

Če se morda spomnite Steva McQueena, ki je svoj najljubši par sončnih očal Persol (model 714) nosil v filmu The Thomas Crown Affair, potem veste, kako “kul” ter stilsko dovršeni lahko izgledamo v teh očalih.

Modna moška sončna očala Persol Odpri galerijo

10. Oakley

Seveda to nikakor niso sončna očala, ki jih bomo nosili na zmenek. Pravzaprav so to odlična sončna očala za šport, ki za kar 99 odstotkov zmanjšajo bleščanje.

Modna moška sončna očala Oakley Odpri galerijo
Kako se obleči kot pravi moški? 15 stilskih smernic kako naj se obleče gentleman? Hipster je mrtve, živel Yuccie! Hipster, umakni se, v mestu je nov šerif – Yuccie Hipsterji, čas je, da se poslovite od brade. Yucciji,…so in! Hipsterji, čas je, da se obrijete! cover-tipi-brad To je 6 najbolj trendi moških brad 2015 · · ·