V trendu je semiš
Utrip mesta · moda · ženska moda

S koncem poletja prihaja barvita jesen in z njo vred že težko pričakovani jesenski modni trendi. Eden izmed njih je vsekakor semiš, ki bo to sezono nadvladal drugače vseprisotno gladko usnje in nas iz boemskega poletja popeljal v retro jesen.

Modni trendi 2015 za letošnjo jesen napovedujejo retro stil, ki jemlje iz 70-ih prejšnjega stoletja. Poleg hlač in rokavov na zvonec, velikih sončnih očal, visokih škornjev in klobukov s širokimi krajci so tu tudi modni kosi iz semiša, ki bo iz modnih polic in naših garderob pregnal gladko usnje. Semiš odlikujejo nežna struktura, toplina in mehkoba, prilagajoč skoraj vsakemu stilu in priložnosti pa predstavlja material, ki to jesen tvori udobne modne kose, kot nalašč za hladnejšo sezono. Modne hiše, kot so Saint Laurent, H&M, Zara, Mango, Stradivarius, Proenza Schouler in druge, nas vabijo, da letošnjo jesen pozabimo na sijoče se usnje in le-tega zamenjamo za trendovski semiš, iz katerega so nam pripravili širok nabor oblačil in modnih dodatkov.

ZaraOdpri galerijo
Nova kolekcija čevljev Sophie Webster Sophia Webster: Kolekcija čevljev, ki jo je navdihnila punčka Barbie Bele kavbojke Modna evolucija trenda, ki ne gre iz mode: Bele kavbojke Nakit za obraz Akiko Shinzato: Edinstven nakit za obraz Temno rdeča šminka Lepotni trendi 2015: Jeseni bo v modi temno rdeča šminka ·