image
Utrip mesta · moda · moška moda

Modna hiša Ikona je bogatejša za blagovno znamko! MC2 Saint Barth je znamka, ki se je bodo razveselili predvsem modni fantje in moški, ki so radi urejeni in v trendu. Tukaj so prefinjene moške kopalke 2016!

Znamka MC2 Saint Barth se je sredi prekrasnih Karibov rodila leta 1994. Vključuje oblačila za vso družino, za očeta in sina ter za mamico in hčerko.

V Modni hiši Ikona se lahko v prefinjene, elegantne in eksotične modele znamke MC2 Saint Barth za zdaj oblečete le fantje in moški, ki ste radi urejeni in v trendu v vsakem trenutku dneva, tudi takrat, ko se odpravite na ležerno sproščanje na plažo.
MC2 Saint Barthov moški poseže po kakovostnih oblačilih, elegantnih in čistih krojih, močnih barvah in potiskih tudi, kadar se odpravi poležavat na plažo, lovit zagorelo polt med morskimi valovi ali igrat odbojko na mivki.

PREBERITE ŠE: Moška moda za na plažo 2016: od Miamija do Ljubljane

Moške kopalke 2016, kopalke znamke MC2 Saint Barth, najdemo v več modelih – od krajših in hitro sušečih se modelov drznih barv in potiskov do enobarvnih kopalk srednjih dolžin in čistih linij. Poletno kolekcijo dopolnjujejo še T-majice in polo majice, ki se idealno kombinirajo s kopalkami in bermuda hlačami, ki dajejo celotni kolekciji modernejšo in elegantnejšo noto.

MC2 Saint Barth – moške kopalke 2016:

Moške kopalke 2016: MC2 Saint BarthOdpri galerijo
PicMonkey Collagemoškaočala Modna moška sončna očala 2016 Tommy Hilfiger Moška moda za na plažo 2016: od Miamija do Ljubljane V trendu so kodri Moške frizure 2016: v modi so kodri Jona Snowa Kateri čevlji h kateri obleki? Kateri čevlji gredo h kateri obleki? · ·