cover-moski-modni-trendi
Utrip mesta · moda · moška moda

Leto 2014 se izteka. Leto 2015 prinaša nove moške modne trende in smernice v industriji moške mode. Samo božični pulover ostaja iz leta v leto enak. Kraljujejo mu jeleni in drugi Božičkovi pomagači. Topel žameten suknjič za preostale zimske mesece ter modra obleka, bele superge in dizajnerski nahrbtnik so izdelki brez katerih v letu 2015 ne gre.

Napovedi modnih trendov tradicionalno segajo mesece naprej. Zima se v Sloveniji še ni zares začela, zato začnimo na začetku. Klasičen žameten suknjič v zimskih mesecih zagotavlja eleganco in toploto obenem. Dodajte mu še črno kravato ali metuljčka in na novoletni zabavi se boste počutili kot James Bond. Pri tem ne pozabite na Martini. Namesto črnega, izberite rdeč suknjič in počutili se boste kot Hugh Hefner.

V pomladnih mesecih bo črno zamenjala modra obleka. Modra je barva, ki jo za pomlad zapovedujejo vse večje modne hiše. Pot je modri utrl predvsem Kris Van Assche, ki modro obleko postavlja v osrčje Diorjeve moške kolekcije za pomlad 2015.

Elegantne superge ostajajo popularne tudi v letu 2015. Kričeče barve bo zamenjala preprosta bela, ki zagotavlja minimalističen izgled. Odstotnost barv omogoča, kar največjo osredotočenost na obliko čevlja. Favorit za prihajočo sezono ostaja italijanski izdelovalec Common Projects. Pri tem ne pozabite, da superge ne bodo nikoli tako bele, kot na dan, ko ste jih vzeli iz škatle.

Nahrbtnik že dolgo ni namenjen samo šolarjem in njihovim učbenikom. Modni oblikovalci so z uporabo različnih materialov in barv, nahrbtnik preobrazili v samostojen modni dodatek. Se na letališču pogosto sprašujete, če vaša prtljaga ustreza meram nizkocenovnih prevoznikov? Dizajnerski nahrbtnik je najbolši način, da se na naslednjem vikend izletu v katero izmed evropskih prestolnic izognete težavam s prtljago.

PicMonkey Collage Designer x Santa: Božiček, oblečen v znamke svetovnih modnih oblikovalcev cover Pharrell Williams x adidas: 6 pikastih superg Stan Smith 2013-04-18-JBBonastreHorizDoc1Manzee.firstchoice Moške torbe, ki so primerne za delo in prosti čas 1976280_1559741324166744_1559740727500137_41921_1488_b 11 stvari, ki jih moški ne vedo o svojih oblekah · · · · ·