Koncept motocikla BMW Titan
Utrip mesta · mobilno

BMW-ju koncepti motociklov niso tuji. Motocikel BMW Titan je koncept futurističnega motocikla, ki si ga je zamislil Mehmet Doruk Erdem in ni bil izdelan v Batmanovi votlini, ampak BMW-jevi tovarni, čeprav se zdi kot naročen za Batmana.

Konceptni motocikel BMW Titan je idejni otrok turškega oblikovalca Mehmeta Erdema, ki se je v preteklosti že nekajkrat preizkusil v izdelavi konceptov BMW-jevih motociklov. Čeprav noben ni bil za odmet, pa je Turek tokrat prekosil samega sebe, njegovega koncepta pa se prav gotovo ne bi branil niti Batman. Preden pa si pogledamo njegovo najnovejšo mojstrovino, se najprej ustavimo pri njegovih prejšnjih privlačnih BMW-jevih motociklih, ki vsak na svoj način interpretirajo to bavarsko znamko.

PREBERITE ŠE: Motocikel BMW R nineT Scrambler – retro prihodnost

Koncept BMW-jevega motocikla Mehmeta ErdemaOdpri galerijo

Po navdih za zadnji koncept – BMW Titan – se je Erdem zatekel k morskemu psu, kar kaže njegova drzna, predvsem pa agresivna linija, ki (z nekaj domišljije) spominja tudi na Batmanovo masko. Čeprav tega motocikla ni moč pričakovati na cestah, pa lahko tovrstni drzni dizajni opogumijo proizvajalce, da se podajo na še neznane teritorije in spremenijo standarde motociklizma na morda malce bolj mehak način.

Koncept motocikla BMW TitanOdpri galerijo
BJ Baldwinin in njegov predelan tank BJ Baldwin predelan poltovornjak zamenjal za tank! Bubba's jetpack je novo prevozno sredstvo za golf Bubba’s Jetpack – raketni nahrbtnik za golfiste Superge Puma BMW X-Cat Disc Superge Puma BMW X-Cat Disc interpretirajo koncept BMW GINA Mega jahta 108M 108M – megajahta za tiste, ki jih ni strah radovednih oči · ·